Snor drukken

Gatver ik heb een snor en daar baal ik van. Ook heb ik veel haar op mijn kin en dat vind ik ook niet leuk. Dat ik ouder word er rimpels krijg vind ik geen probleem, maar gezichtshaar? Nee dat vind ik om te huilen.

Ik hars mijn bovenlip en ik hars mijn kin, niet dat ik een baard heb, maar wel donshaar. Die donsharen zijn gedurende het mooie proces ouder worden langer geworden, en dat staat niet zo fraai kan ik je melden.

veet precisie wax

Het ergste is nog dat er een aantal haren op mijn bovenlip hard zijn en dat ik er de hele tijd aan moet voelen met mijn vingers. Niet dat dat laatste prettig voelt nee zeker niet, maar één ding is zeker, charmant is het niet dat ik dat doe.  Goed die snor en baard moeten weg en snel  daarvoor probeerde ik de Veet precisie wax voor het gezicht.

Ik kocht deze Veet precisie kit  bij de Kruidvat, wat houd ik toch van deze winkel! Voor tien euro kan ik de wax die mijne noemen en ging er thuis mee aan de slag.

Het is een simpel systeem dat heeft Veet weer goed bedacht. Een tube met de wax en aan de andere kant verzorgingscrème een precisie staafje en de doekjes.

Het werkt simpel en daar houd ik van. Gewoon de wax één minuut laten verwarmen in heet water en het ik klaar voor gebruik.

De pijn viel reuze mee bij het verwijderen van de strips en verwijderd de haren redelijk. Over sommige plekken moest ik meerdere keren overnieuw doen. Super tevreden ben ik dan ook niet, ik had er iets meer van verwacht, en om eerlijk te zijn werken de kant en klare strips van Veet beter. 

Wel een pre is dat deze manier mij totaal geen rode plekken gaf op de huid en was ik gewoon toonbaar voor de wereld.

Zou ik het weer kopen? Nee wat dat betreft vind ik het iets te duur en maakt het net iets minder nauwkeurig mijn gezicht haarbrij als bij de strips van Veet.

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge