Detoxen de voordelen

Jezelf uithongeren met sappen en jezelf tergen door geen koffie te drinken klinkt niet bepaald als een ideale situatie. Toch is het iets wat ik heel lang wilde, detoxen, en ik mocht van Juizs de drie daagse kuur proberen. Vandaag vertel je de voordelen van detoxen.

detoxen juizs

Reinigen

Je lichaam wordt even flink schoongemaakt en verwijderd van giftige stoffen en vooral je dikke darm wordt even flink gereinigd. De dikke darm is ook de grootste dupe van ongezonde eetgewoontes. Verder word je lichaam even flink opgeruimd van al die toxische stoffen, die wij binnen krijgen en een negatieve werking hebben op ons lijf.

Meer energie

Omdat het lichaam nu minder hard hoeft te werken om die giftige stoffen te verwijderen blijft er energie nodig. Deze energie kan dus voor andere dingen worden gebruik, bijvoorbeeld een flinke wandeling of een yogasessie.

juizs sappen detox

Mooie huid mooie nagels en mooi haar

Teveel aan ‘verkeerde’ stoffen worden vaak naar buiten gewerkt wat invloed heeft op onze huid, op ons haar en op onze nagels. Detoxen heeft dus ook een positieve invloed op onze buitenkant, mooi van binnen is mooi van buiten.

Het verliezen van kilo’s

Je verliest natuurlijk wel wat kilo’s, maar vergeet niet dat het meeste hiervan vooral vocht is en darm inhoud.

Een kickstart voor een gezondere levensstijl

Nu het lichaam deze heerlijke boots heeft gekregen is het voorzetten van een gezondere levenstijl natuurlijk stukken makkelijker. Je hebt immers het al minimaal drie dagen volgehouden om zonder suiker, snelle koolhydraten en vlees gedaan.

detoxen met juizs

Mind

Deze opruimbeurt heeft ook zeker voordelen op het brein en je kan tijdens de detoxkuur beter concentreren en zelfs beter slapen. Slechte voeding is moeilijk te verteren en door deze flinke cleanup voel je je fitter, alerter en slaap je beter.

En denken jullie weleens aan een detox?

Vrijdag komt er een artikel online over mijn ervaringen.

 

 

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge