De happy tag

Via Lovedbysteph haar youtube kanaal kwam ik deze leuke tag tegen en besloot deze over te nemen. Vragen die allemaal te maken hebben met….. juist ja gelukkig zijn.sushi-599721_1280

♥ Van welk eten word je blij?

De tag begint gelijk met eten en daar hou ik van. Waar je mij voor wakker kunt maken is bojo dat is een Surinaamse taart, zo ontzettend lekker. Sushi is ook een gerecht waar ik intens blij van word, maar voor een zak chips of een kaasplank ben ik ook altijd wel voor te porren.

♥ Welke films maken je gelukkig?

Ik ben niet echt een mega grote film kijker en kijk liever series, maar er is één film waar ik blij van word. Ik schreef er een tijd terug nog een post over namelijk de 100 foot journey.

♥ Van welke muzieknummers word je blij

Dit is al een best oud nummer maar het nummer is van Zoe genaamd Sunshine on a rainy day. Echt een goed nummer. Verder word ik erg blij van old skool house en ben ik vorig jaar naar wooferland geweest. Ik hoop dit jaar weer te gaan, maar dat is even afhankelijk van hoe ik in mijn lijf zit

 

happytag

♥ Welke kledingstukken maken jou erg happy?

Dat zijn twee jurken, toevallig hetzelfde model maar in een andere kleur. De zwarte kocht ik in een winkel in Zwolle en de gestreepte kreeg ik van sevenbien. De jurk is perfect en sluit perfect aan en past qua lengte voor goed. Ik ben namelijk erg klein 1.60 dus een passende lange jurk is soms lastig.

♥ Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Ik moet eerlijk zijn dat deze vraag dagen blanco heeft gestaan. Eerst dacht ik ik haal hem er wel uit. Niet dat ik geen mooie herinneringen heb, maar ik wilde er één benoemen die mij echt dat gelukzalige gevoel zou terug geven. Toch moet ik zeggen dat mijn herinnering meer een moment is, en dat is wanneer Melvyn met mijn nichtjes of neefjes speelt, de glimlach die hij dan op zijn gezicht krijgt is onbetaalbaar voor mij.

 

♥ Van welke beautyproducten word jij blij?

Met stip om nummer één rode lipstick.  Als ik deze draag vol ik me vol power en het staat altijd zo mooi rode lipstick.

♥  Wat doe jij op dagen als je down bent om je weer happy te voelen

Op deze dagen ga ik mezelf extra goed verzorgen. Een heerlijke scrubbeurt, scheerbeurt en wasbeurt. Ik maak me volledig op en doe mijn haar extra mooi. Ik poets het huis en/of ga een stuk wandelen met Morris. Soms ga ik als een idioot dansen in de woonkamer met foute muziek. Ik ga bewust niet meer in bed liggen, wat ik vroeger wel deed.

feelgood blog, gelukkig worden, happy tag

♥ Noem drie willekeurige dingen die jou ontzettend blij maken

Cliché, maar ik word blij van mijn relatie, mijn vriend en ik zijn bijna tien jaar samen en nog steeds ben ik erg blij. Hij is hij, ik ben ik en samen maakt dat Wij.  Morris maakt mij ook blij dus die hoort ook zeker in het rijtje thuis. Ook bezig zijn met De h van happiness, maakt mij super gelukkig. Eigenlijk word ik momenteel van veel dingen gewoon heel blij.

Zelf vond ik het een leuke tag, vooral omdat ik merk dat ik toch wel van veel dingen blij word.

Ik tag Saskia van Twinkelbella, Marion mijn kladblog en Neshrin dailycupofblablabla

Share on FacebookPin on PinterestTweet about this on TwitterEmail this to someone

Comments

  1. says

    Ah, héérlijke tag! Ik word alleen al van het lezen ervan blij.
    Ik kan me voorstellen dat je niet kunt kiezen welke herinnering jou het gelukkigst maakt. Je leukste herinneringen zijn ook niet te rangschikken op een rijtje van gelukkig-gelukkiger-gelukkigst. Ze zijn op hun manier allemaal waardevol.
    En wat je doet om jezelf weer goed te voelen wanneer je eventjes niet goed in je vel zit,… hier van hetzelfde! 😉

  2. says

    Zo meid, dit kon ik wel even gebruiken. Heerlijk om even te lezen waar een ander blij van wordt. Het zet je ook meteen voor jezelf weer aan het denken. Helemaal toen ik aan het einde las dat je mij getagd hebt! Super! Dat komt echt heel erg goed uit nu ik me even niet zo happy voel! Ik ga er meteen lekker mee aan de slag. Dank je wel! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>